Privacyverklaring van Horeca Webservice

Horeca Webservice is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Horeca Webservice
Proosdijerveldweg 311
6714 AH Ede
06 - 1838 5549

Contactpersoon: John-Pierre Cornelissen

Persoonsgegevens die wij verwerken

Horeca Webservice verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder lees je welke persoonsgegevens wij verwerken en waarom:

Klanten

Als je een product of dienst van Horeca Webservice hebt afgenomen dan gebruiken we je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en bankrekeningnummer om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, voor het versturen van facturen, het afhandelen van betalingen en om te kunnen voldoen aan wettelijk toe verplichtingen, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. We houden je ook op de hoogte van wijzigingen van onze diensten en producten en sturen je tips over online marketing.

Nieuwsbrief

Bij aanmelding geef je je naam en e-mailadres zodat we je maximaal één per week een tip over online marketing te sturen en om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten. We houden bij welke nieuwsbrieven je opent en welke pagina’s van deze website je bezoekt. Met die informatie kunnen we onze dienstverlening verbeteren.

Contactformulier op deze website

Het contactformulier vraagt je naam, e-mailadres en telefoonnummer zodat we kunnen reageren op het door jou gestuurde bericht.

Reacties op artikelen op deze website

Als je een reactie op deze website achterlaat dan registreren we je naam, e-mail en IP-adres om spam te detecteren. Je naam en reactie worden op de website getoond. Met een geanonimiseerde string op basis van je e-mailadres (hash) wordt gecontroleerd of je de Gravatar service gebruikt. Als je deze service gebruikt dan wordt je profielfoto bij jouw reactie getoond.

Reacties worden voor altijd bewaard zodat we je volgende reactie automatisch kunnen herkennen en goedkeuren. Wanneer je een reactie achterlaat, kun je aangeven of jouw gegevens in een cookie opgeslagen mogen worden. Daardoor hoeft je je gegevens niet voor iedere reactie opnieuw in te vullen.

Sociale Media & Adverteren

Horeca Webservice gebruikt sociale media om informatie over online marketing en onze diensten en producten te delen. Om voor jou relevante advertenties weer te kunnen geven houden deze sociale media systemen bij welke pagina’s je bezoekt en volgt (liked). We gebruiken de Facebook pixel om bij te houden welke pagina’s je op deze website bezoekt. Hiermee hebben we géén toegang tot jouw persoonlijke gegevens.

Deze website bevat soms inhoud (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, sociale media berichten, etc.) die is ingesloten vanaf andere websites. Deze inhoud gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Géén bijzonder of gevoelige persoonsgegevens

Horeca Webservice verwerkt géén bijzonder of gevoelige persoonsgegevens en heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Neem contact met ons op als je er van overtuigd bent dat wij persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, dan verwijderen wij deze informatie.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Horeca Webservice bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben verzameld én van wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Horeca Webservice neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via de contactgegevens hierboven.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Horeca Webservice en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Je kunt een verzoek hiertoe sturen naar bovenstaande contactpersoon. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Wij willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om via deze link een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens met derden

Horeca Webservice verkoopt jouw persoonsgegevens niet aan derden. Jouw persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze overeenkomst of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Horeca Webservice blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Horeca Webservice maakt gebruik van de volgende leveranciers die persoonsgegevens namens ons verwerken:

  • ActiveCampaign: voor het versturen van onze nieuwsbrief met tips over online marketing
  • Antagonist: voor de hosting van deze website en e-mailserver
  • Gravatar: om profielfoto’s van Gravatar gebruikers bij hun reacties te laten zien
  • G Suite by Google Cloud: voor e-mail, relatiebeheer en documentenopslag
  • Google Analytics: voor anonieme statistieken over het gebruik ven deze website
  • Microsoft Office: voor documentverwerking en -opslag
  • WordPress (core, thema en plugins): voor het publiceren en onderhouden van deze website
  • Sociale Media systemen zoals Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest, Instagram en Youtube: om voor jou relevante advertenties te kunnen tonen als je deze website of een van onze sociale media pagina’s hebt bezocht.

Geautomatiseerde besluitvorming

Horeca Webservice neemt géén besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen die nadelige gevolgen voor jou kunnen hebben (besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit).

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Op deze website worden functionele, analytische en trackingcookies en vergelijkbare technieken gebruikt. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Als je deze website bezoekt dan vragen we of we cookies mogen gebruiken. Je kunt je ook afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Lees voor meer informatie hierover het stappenplan cookies verwijderen van de consumentenbond.

Functionele cookies

Deze cookies hebben een puur technische functie en zorgen ervoor dat deze website naar behoren werkt en dat jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Als je een reactie bij een artikel achterlaat kun je optioneel jouw naam, e-mail en website in cookies opslaan zodat deze gegevens automatisch worden ingevuld als je hier een volgende keer een reactie plaatst.
Cookies: comment_author_*, comment_author_email_*, comment_author_url_*, ginger-cookie (indien je cookies hebt geaccepteerd)

Analytische cookies

Deze website gebruikt Google Analytics voor het verzamelen van geanonimiseerde gegevens over het gebruik van deze website om te helpen deze site te verbeteren. Voor het privacyvriendelijk instellen van Google Analytics is de handleiding van de autoriteit persoonsgegevens gebruikt. Het laatste octet van het IP adres is gemaskeerd en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.
Cookies: _ga, _gat, _gid

Tracking cookies

Deze cookies houden je surfgedrag op deze website bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
Cookies: ac_enable_tracking (ActiveCampaign e-mailmarketing) , fr (Facebook advertenties), Facebook pixel (advertenties).

Stappenplan 'Hoger in Google'

Op welk e-mailadres wil je het gratis stappenplan ontvangen?

Gelukt! Controleer je e-mail inbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This