06 - 1838 5549 info@horecawebservice.nl
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • YouTube
 • RSS
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • YouTube
 • RSS

Wat kost het om een restaurantwebsite te laten maken?

Je bent hier: Home » Wat kost het om een restaurantwebsite te laten maken?

Nieuwe website € 699,-

Deze basiswebsite heeft 7 pagina’s. Voor een restaurant kunnen dat de volgende pagina’s zijn:

 • Homepagina
 • Menukaart
 • Online reserveren
 • Fotopagina
 • Over ons
 • Contactpagina
 • Privacyverklaring

Uitbreidingsmogelijkheden:

 • Extra pagina’s
 • Blog/nieuwsberichten
 • Evenementenagenda
 • Reviews
 • Vertalingen
 • Sociale media feed
 • Meer wensen? Laat het mij weten.

 

Support & onderhoud € 39,- p/m

Terwijl jij al je aandacht aan je gasten geeft zorg ik dat jouw website veilig online blijft. Inclusief:

 • Domeinnaam
 • Groene hosting
 • Onbeperkt aantal e-mailadressen
 • SSL certificaat
 • Firewall
 • Dagelijkse backups
 • Dagelijkse beveiligingsscan
 • Installeren van updates
 • Beheer Google Search Console
 • Beheer Google Analytics statistieken
 • Support en incidentele kleine aanpassingen

De menukaart, teksten, foto’s en openingstijden kun je eenvoudig zelf aanpassen. Door mij laten doen kan natuurlijk ook. Kleine wijzigingen zijn gratis, grote wijzigingen zijn op nacalculatie.

Een website van Horeca Webservice bestaat uit:

Meer weten?

Lees verder voor de details of neem direct contact op.
Horeca Webservice Ontzorgt Online!

Geschikt voor mobiel, tablet én computer

Meer dan 50% van jouw gasten bezoekt de website van jouw restaurant met een mobiele telefoon of tablet. Dat aandeel groeit nog steeds. Daarom moet jouw website er ook op mobiele apparaten goed uitzien. Jouw gasten zullen dat waarderen en ook Google zal je ervoor belonen.

De restaurant websites van Horeca Webservice zijn responsive. Omdat ze goed werken op alle apparaten heb je nog maar één website nodig. Je bespaart kosten voor een aparte mobiele site en je bespaart tijd omdat je maar één website hoeft te onderhouden.

Een responsive restaurant website is geschikt voor weergave op PC's, tablets en mobiele telefoons
Gratis online restaurant reserveringsmodule

Gratis online reserveren

De kosten van online reserveringssites zijn al hoog genoeg. Daarom krijg je een gratis reserveringsmodule op jouw restaurant website. Jouw gasten kunnen 24×7 online een tafel reserveren zonder dat het je iets kost. Gewoon zonder abonnement en zonder kosten per reservering of couvert.

Heb je al een reserveringssysteem? Gebruik je TheNextTable, Couverts, Eet.nu of een ander systeem? Geen probleem, ook dat kan zonder extra kosten aan jouw website worden toegevoegd.

Onbeperkt aantal pagina's

Onbeperkt aantal pagina’s in jouw huisstijl

Een basis restaurant website bestaat uit een home pagina, een menukaart, een pagina met reserveringsformulier, een pagina met contactgegevens, een pagina met foto’s en een ‘over ons’ pagina.

Natuurlijk wordt alles netjes afgestemd op de huisstijl van jouw restaurant. Ik gebruik jouw logo, jouw kleuren, jouw lettertype en ook jouw foto’s en teksten.

Doordat de website gebruik maakt van een content management systeem (cms) kan een onbeperkt aantal pagina’s worden toegevoegd. Je kunt zelf pagina’s toevoegen en wijzigen, maar dat werk neem ik natuurlijk ook graag van je over.

Sociale media integratie

Jouw gasten gebruiken Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn en andere sociale media kanalen.

Zit jij met jouw restaurant ook op deze kanalen? Dan plaats ik linkjes naar jouw sociale media profielen op jouw website. Zo kunnen jouw gasten jouw restaurant makkelijk vinden en volgen.

Wil je ook een blog- of nieuwsmodule op de website? Dan zet ik ook ‘deelknoppen’ onder ieder artikel zodat de lezers het artikel snel met hun vrienden kunnen delen.

Sociale media integratie, afbeelding via howtostartablogonline.net/socialmedia

Nieuwsbriefsysteem

Een e-mail wordt vaker gelezen dan een bericht op Facebook, andere sociale media of een advertentie in de krant. 70% van de Nederlanders ontvangt reclame het liefst via e-mail en zelfs 72% laat zich daardoor wel eens verleiden tot een aankoop.

Met een nieuwsbrief systeem kun je makkelijk een e-mail aan al jouw gasten sturen. Bijvoorbeeld als introductie van een nieuwe menukaart, een uitnodiging voor een bijzonder evenement en zelfs felicitaties aan een jarige gast.

Heb je nog geen systeem en wil je met nieuwsbrieven gaan starten? Dan help ik je bij het selecteren en configureren van het juiste systeem.

Als je al een nieuwsbrief systeem gebruikt dan zet ik het aanmeldformulier gratis op jouw nieuwe website. Een voorbeeld van zo’n formulier zie je hiervoor. Vul maar in, dan zie je meteen hoe het werkt. Als bonus stuur ik je dan regelmatig gratis tips om meet gasten via jouw website en met online marketing te krijgen.

Restaurant Blog en Nieuwsmodule

Met de restaurant blog en nieuwsmodule kun je eenvoudige berichten over jouw restaurant op de website plaatsen. Deze berichten kun je vervolgens versturen via een nieuwsbrief en op sociale media kanalen zoals Facebook.

Hierdoor blijft je website dynamisch en interessant voor jouw gasten.

Heb je geen idee waar je over moet schrijven? Geen probleem, ik geef je tips en ideeën waarmee jij aan de slag kunt. Hier zijn er alvast een paar: schrijf over de historie van het restaurant, de nieuwe menukaart, de medewerkers, de leveranciers, de omgeving, lokale evenementen en haak in op feestdagen.

restaurant blog en nieuws module
Restaurant evenementen- en activiteitenagenda

Evenementen- en activiteitenagenda

Organiseer jij regelmatig evenementen en activiteiten in jouw restaurant? Dan zet je die activiteiten natuurlijk in de agenda op jouw website.

Je kunt ook gewoon evenementen toevoegen die bij jou in de stad worden georganiseerd. Je maak bijvoorbeeld een speciaal menu voor zo’n evenement en zet het in de agenda. Grote kans dat bezoekers van het evenement jouw restaurant op Google vinden om een hapje te komen eten.

Online recensies

Iemand die op internet een restaurant zoekt vergelijkt restaurants met elkaar op basis van beoordelingen. Niet voor niets vragen websites zoals Iens, Couverts, TripAdvisor, Facebook en Google om een recensie te schrijven. Uit alle recensies rolt dan een gemiddelde beoordeling en als je goed scoort sta je bovenaan in de vergelijking.

Maar wat nu als een bezoeker direct op jouw website komt? Staan daar ook recensies die van een website bezoeker een gast maken? Met de recensiemodule kunnen recensies op jouw website worden geplaatst. En als je wilt kunnen gasten ook een recensie achterlaten.

Online restaurant recensies

Stuur ons een e-mail

  Naam

  E-mailadres *

  Telefoon *

  Onderwerp *

  Bericht *

  * Verplichte velden. Je krijgt een kopie van jouw bericht op het opgegeven e-mailadres.


  Contactformulier

  Op iedere restaurant website hoort een contactformulier zodat een websitebezoeker makkelijk een bericht kan sturen.

  Heb je een speciaal formulier nodig? Bijvoorbeeld een aanvraagformulier voor feesten en partijen? Geen probleem, met een paar klikken staat het op jouw website.

  Geoptimaliseerd voor zoekmachine

  Een restaurant website van Horeca Webservice is geoptimaliseerd voor lokale Google zoekresultaten. De website maakt gebruik van moderne zoekmachine optimalisatie technieken waardoor deze al snel hoger in de zoekresultaten verschijnt.

  Schrijf je graag berichten voor jouw blog of nieuwspagina? Dan krijg je automatisch feedback en tips om jouw artikel te verbeteren voor een betere vindbaarheid in Google.

  Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google
  Statistieken met Google Analytics

  Koppeling met Google

  Jouw website wordt gekoppeld aan Google Analytics en Google Search Console. Zo worden statistieken bijgehouden over de bezoekers van jouw website. Hoe hebben ze jouw restaurant gevonden? Bezoeken ze jouw website met een mobiele telefoon, tablet of computer? Uit welke plaats komen ze? En welke taal spreken ze.

  Nuttige informatie die helpt bij het verbeteren van jouw website en dienstverlening. Wil je deze statistieken regelmatig per e-mail ontvangen? Ook dat komt voor elkaar.

  Gratis SSL encryptie en TLS 1.3

  Je website maakt gebruik van SSL encryptie en TLS 1.3 voor een veilige en snelle HTTPS verbinding. Daarbij hoeft je je geen zorgen te maken over de beveiliging en techniek want ik zorg voor de hosting, de domeinnaam, e-mailadressen, updates, beveiliging en backups.

  Je kunt zelf dingen aan jouw website wijzigen en toevoegen. Het is eenvoudig om te doen, maar als je vragen of wensen hebt dan kun je altijd op mij rekenen voor hulp en advies.

  Terwijl jij zorgt voor de gasten in jouw restaurant zorg ik voor de gasten op jouw website.

  Tekstschrijver

  Tekstschrijver nodig?

  Wil je jouw website vol met smakelijke teksten die jouw gasten verleiden om te komen eten? Dat kan!

  Ik werk samen met een tekstschrijver en communicatieprofessional die uitblinkt in het schrijven en communiceren over food en horeca.

  Kan je het zelf? Dat mag ook, ik zet jouw teksten graag online

  Interieur- en foodfotografie

  Eten doe je (ook) met je ogen. Iemand die jouw restaurant website bezoekt wil graag zien waar hij terecht komt.

  Is jouw restaurant geschikt voor een zakendiner? Of eerder voor een gezellig avondje uit met vrienden?

  En hoe ziet het eten er uit? Om te watertanden? Je laat het zien met mooie foto’s die door een professionele fotograaf zijn gemaakt.

   

  Restaurant interieur- en foodfotografie

  Wil je meer weten of direct bestellen?

   Bel met 06-1838 5549, stuur een appje of stuur mij jouw vraag *

   Naam *

   Telefoon *

   E-mailadres *

   * Verplicht veld. Je krijgt een kopie van jouw bericht op het opgegeven e-mailadres.


   John-Pierre Cornelissen

   John-Pierre Cornelissen

   Webdesigner & Eigenaar

   Horeca Webservice
   Proosdijerveldweg 311
   6714 AH Ede
   kvk 56798385

   20 tips voor een ultieme Restaurant Website

   Download het gratis ebook

   Op welk e-mailadres wil je het ebook met mijn 20 tips ontvangen?

    

   Gelukt! Controleer je e-mail inbox om je aanmelding te bevestigen.

   Stappenplan 'Hoger in Google'

   Op welk e-mailadres wil je het gratis stappenplan ontvangen?

   Gelukt! Controleer je e-mail inbox om je aanmelding te bevestigen.

   Pin It on Pinterest

   Share This