06 - 1838 5549 info@horecawebservice.nl
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube
  • RSS
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • YouTube
  • RSS

Reviews

Je bent hier: Home » Reviews

‘Uitstekende klanten inventarisatie van wensen en behoeften, gemakkelijk aanleveren van de benodigde gegevens, kosten efficiënte website met mooie uitstraling als resultaat -3 talig, die meer omzet gaat genereren voor de klant zelf!

Dominique de Vries

Cantina di David, Utrecht

Na vele jaren werken we nog altijd met zeer veel plezier met John Pierre samen. Een echte vakman en ook altijd bereid om snel te schakelen indien nodig . We zetten in op nog vele jaren samenwerking!

Michel van Delft

Bar Bistro BRINK20, Laren

Horeca Webservice heeft voor ons nieuwe restaurant een prachtige website gemaakt. John-Pierre is professioneel, vriendelijk en altijd bereikbaar. Hij adviseert je en denkt met je mee. Zeer aanbevolen voor wie een horecawebsite nodig heeft.

Hr Lin

Mr. Ramen, Hilversum

Zeer getalenteerde WEB-ontwerper. Website was op tijd klaar, wijzigingen worden zeer snel doorgevoerd. Ik zou aanbevelen!

Janos Vermaat

Zara’s Refeined Dining, Kralendijk, Bonaire

‘Mijn ervaringen met Horeca Webservice is in mijn optiek 5 sterren waard. De onderbouwing is dat websitebouwer John-Pierre voor zover nodig zich volledig inzet om te luisteren naar mijn/onze wensen en mij/ons ondersteunt hoe hij zaken onderbouwd waardoor een vertrouwde interactie ontstaat die m.i. cruciaal is bij onze websites die JP voor ons heeft gebouwd, waaronder sjamaan-adrie-talakua.nl & deze week onze nieuwe website einstein-academy.nl.

Wat ik zelf ook plezierig vond is dat JP het op kon brengen mij meer tijd te geven omdat ik moeite had om meer tijd te besteden omtrent alle gevraagde en nodige informaties voor de nieuwe website.

De rust en het overzicht behouden dat JP aan mij geeft vind ik persoonlijk essentieel in de drukte die een ondernemer bij zich draagt.

Ander voorbeeld: JP meldt uit zichzelf indien hij ziet dat er aanvullingen moeten plaatsvinden op onze websites.
Ik/wij hebben daar qua ondersteuning zeker dat JP dat doet.

Een tevreden klant bij Horeca Webservice, Jean Pierre, onze dank.
Joanna Oort & Adrie Talakua. 10 juni 2024

Adrie Talakua

Einstein Academy

Zeer betrokken en behulpzame service voor een goeie prijs!

Robert Nouwen

Brasserie Quinty's, De Koog, Texel

Super blij met onze nieuwe website van Posthuys in Leerdam. John Pierre is erg vakkundig en denkt graag mee. Ik zal het zeker aan anderen aanbevelen!

Angel Chen

Restaurant - Hotel Posthuys, Leerdam

Geweldige website gemaakt voor ons en hele goede en snelle rervice!

Esther Van Der Tol

Restaurant de Griek, Maarssen

Al tijdje geleden via social media deze webbouwer gaan volgen omdat John-Pierre veel nuttige informatie deelt. Nu ik zelf een nieuwe website nodig had was de keus snel gemaakt om met een webbouwer in zee te gaan die veel weet over de horeca, meedenkt en de website goed onderhoudt. Ben helemaal blij dat de website in goede handen is.

Jinan Saleh

Yalla Fallafel Den Bosch

Hele fijne ervaring en samenwerking mee opgedaan. Ons bedrijf was toe aan een echte site waarin wij makkelijk wijzigingen in kunnen doorvoeren en nog belangrijker dat wij daarin goed worden ondersteund. Dat is allemaal uitgekomen. Binnen 2 weken vanuit het niets alles online geplaatst. Chapot ! Kortom: zeker als je een horecagelegenheid hebt een dikke aanrader voor een eerlijke een zeker niet te dure prijs.

Sebas van Look

Brasserie Lookies, Rotterdam

Samenwerking met John-Pierre Cornelissen van Horeca Webservice is uitstekend verlopen in de aanloop van het maken van de websites voor Koreanica en MijnLevenservaring. Hij komt de gemaakte afspraken na en maakt waar wat hij toezegt wat ik erg belangrijk vind. Verder heeft hij uitstekend samengewerkt met mijn ingebrachte contactpersoon voor het ontwerp van mijn logo en huisstijl. Geregeld geeft hij mij nuttige tips om mijn vindbaarheid online te optimaliseren, nadat mijn website live is gegaan. Kortom ik raad hem als een betrouwbare partner aan voor een ieder die nieuwe website nodig heeft.

Myranda Hillhorst

Koreanica & MijnLevenservaring

Vriendelijk en altijd vlot bereikbaar. Ook als de vraag niet tot de kern van zijn taken behoort. Zoek niet verder, Horeca webservice is de dienstverlener waar je blij van wordt.

Kees Heger

Boogie Wonderland Catering & Café de 1ste Aanleg, Heemstede

Fijne communicatie gehad met het ontwerp bij het maken van onze nieuwe website, JP staat direct voor je klaar en dat is super, korte lijntjes en snelle service. Geweldig, ben erg blij, beveel dit bedrijf echt aan ! Top bedrijf.

Ria Dekker

BrasseRia & FrieteRia, Dronten

Inmiddels al onze 5 horeca bedrijven verzorgt door dit fijne bedrijf. snelle reactie op alles en begrip voor nieuwe concepten, op naar de volgende, cafe ome jan, cafe hammy, wink eten drinken, de nieuwe meerpaal, nummer 5 eind aug.

Willem de Beukelaer

Horeca ondernemer

Als meedenken, signaleren, adviseren en betrokkenheid ooit een olympische sport worden dan staat de Horeca Webservice minimaal in de finale! Na jaren zelf pionieren uit vermeende kostenbesparing zijn we buitengewoon tevreden en trots op onze nieuwe website. De vindbaarheid en uitstraling leveren ons direct meer aanvragen en reserveringen op. Bovendien bleek dat de kosten voor een nieuwe website verrassend meevielen ten opzichte van de kosten die we in het verleden maakten om toch maar enige traffic te hebben. Het beëindigen van onnodige kosten en abonnementen, alles volledig begeleid omdat wij daar de kennis niet voor hebben, geeft een wel erg gunstige ROI. Kortom; mijn advies is: Doen!

Joop Nefkens

Restaurant Uw Chef, Tricht

Ruim een jaar geleden heeft Horeca Webservice voor ons restaurant Ambrosijn op Schiermonnikoog een nieuwe website gemaakt. Tevens zorgen zij sindsdien voor het onderhoud en het bijhouden van de website. Wij zijn zeer tevreden over de plezierige samenwerking met Horeca Webservice. Niet alleen hebben zij een mooie en funktionele website afgeleverd. Voor een bescheiden maandbedrag zorgen zij ook dat de website actueel en veilig blijft en dat wijzigingen snel worden verwerkt.

Dick Willemsen

Restaurant IJssalon Hotelsuites Ambrosijn, Schiermonnikoog

Een fantastisch meedenkende fijne man om mee samen te werken. Schakelt snel en weet waar hij het over heeft. daardoor is de website geworden wat we voor ogen hadden. Daarnaast denkt hij mee over best passende invulling ook naderhand. Zelf menukaart aanpassen kunnen we maar verder laten we alles door John Pierre verzorgen. Ook in tijden van lockdown, even een mailtje of we iets aangepast willen hebben! TOP SERVICE!!!

Jody Mekes en Rob de Weerd

Hotel Central, Restaurant Sistermans & Hotel The Rosendale, Roosendaal

Op Google: Onze website is ontworpen en wordt nu onderhouden door Horeca Webservice. Wat een fijne samenwerking zeg! Wij hebben op basis van een aantal aangeleverde voorbeelden globaal aangegeven wat wij wilden voor onze site en op basis daarvan is ons het volledige process uit handen genomen. Exact wat wij wilden, met advies aan alle kanten. Zelfs de vertalingen (wij hebben de website in 8 talen!) zijn ons uit handen genomen. Nu het onderhoud ook in handen ligt bij Horeca Webservice hebben we geen omkijken meer naar de site. Als er een issue is of we willen iets aanpassen worden wij altijd snel en goed geholpen! Wij zouden Horeca Webservice altijd aan iedereen aanbevelen!!!

Op Facebook: wij raden zeer zeker ook JP aan! Prachtige website, geheel in jouw gewenste design, hoog terecht komen op Google en bizar goede service! Zelden zo tevreden geweest!

Renate Visser & Jerôme Hoogstraten

Restaurant The Pantry, Amsterdam

John-Pierre, heeft ons geholpen met het bouwen van onze website Bistro twaalf 14 en doet ook het beheer hier van. John-Pierre, is snel, vakkundig, denkt met je mee. Als hij tips heeft voor je bedrijf op gebied van social media dan deelt hij deze graag met je.

Brigitte Hendriks & Michael Oosthout

Bistro Twaalf 14, Ede

John Pierre heeft voor ons de website gemaakt en onderhoud deze ook, het werkt bijzonder prettig! Daar waar wij niet aan toekomen pakt John Pierre supersnel en correct op! Zou het iedereen aan willen raden om met Horeca Webservice in zee te gaan.

Liesbeth Bakker & Jeroen Geubels

Hotel-Restaurant Bakker, Vorden

Persoonlijk, snel en mooi eindproduct. Service staat voorop bij Horeca Webservice!

Martijn Houterman & Roy van den Brink

Smoesjes eten en drinken, Utrecht

Horeca Webservice is een regelrechte aanrader!

Michel van Delft

Bar Bistro Brink20, Laren

Top samenwerking! Onze hotel website ziet er dankzij Horeca Webservice er erg professioneel uit, hartelijk dank hiervoor!

Denni & Xing Ye Wang

171. Urban Design Hotel, Rotterdam

Great service & support! Extremely happy with our new website 👌🏼

Evis Schröder

Italiaans restaurant Gusto Di Italb, Den Haag

Wij eigenaren van B&B Saenliefde zijn uiterst tevreden over de samenwerking met John-Pierre bij het bouwen van onze website. Zeer prettige samenwerking, goede uitleg aan nieuwkomers in de horeca, prima bereikbaarheid. Ook daarna blijft John-Pierre actief alles up to date te houden. Niets dan lof! Het ziet er prachtig uit en werkt uitstekend!

Margreet Barreveld & Ronald Stam

Bed & Breakfast SaenLiefde, Wormer

Begin dit jaar hebben wij een website laten maken door John-Pierre Cornelissen van Horeca Webservice. Het resultaat oversteeg onze verwachting, gewoon fantastisch! Mede door zijn web-site zien wij een fantastische groei in onze bezetting en omzet. Afgelopen maand heeft John-Pierre de web-site professioneel vertaald naar het Engels, Duits en Frans. Tijdens dit hele proces heeft John-Pierre vooral geluisterd naar onze wensen en dit omgezet naar een fantastisch eindproduct, snel en accuraat. Neem een kijkje op bij Veerhuis in Wamel. Dus bijdeze, een aanrader, John-Pierre Cornelissen van Horeca Webservice.

Merie Flikweert & Jaap Venendaal

Hotel Restaurant ’t Veerhuis, Wamel

Het is duidelijk merkbaar in de communicatie dat John-Pierre feeling heeft met de horeca.

Peter van Dinther

Eetsalon Marktzicht, Beusichem

Horeca Webservice heeft bij mij laten zien dat hij niet alleen heel goed is in websites voor horeca bedrijven maar zeker ook voor andere bedrijfstakken. De website is het eindresultaat dat je ziet, maar dat kan niet zonder een gedegen voorbereiding en advies. Daarin zit zijn grote kracht. Ik heb nu een website waar ik trots op ben, die er grandioos uitziet en multifunctioneel is.

Allard Dericks

MeetingPro, Almere

Betrouwbaar en snelle service, altijd behulpzaam om mee te denken hoe de website nog beter kan! Dus nog altijd blij met de keuze voor horeca webservice. Verdiende 5 sterren!

Caroline Alink

Latte Heart Coffee & Cakes, Schiedam

Ik ontmoette John-Pierre jaren geleden op Twitter. Nadat we elkaar een keer in het echt hadden ontmoet duurde het een tijdje voor ik hem voor het eerst inschakelde. De website en de nieuwsbrief van mijn klant: De Heeren van Tuil werden het eerste project. Hierna benaderen we hem voor de site van De Plekkenmakers alvorens ik hem vroeg om ook de site van Born2Brand te maken. In eerste instantie koos ik voor John-Pierre vanwege zijn achtergrond waarbij bij kennis en ervaring van automatisering en horeca combineert. Hij snapt wat mijn (hotel en horeca) klanten belangrijk vinden. Ik vind het heel fijn om met John-Pierre SAMEN te werken. Hij is geduldig, precies, gestructureerd, heeft overzicht en heeft service hoog in het vaandel staan. Verder is hij toegankelijk, proactief, probleemoplossend als er iets gebeurt met de sites, snel en laat ik hem met een gerust hart in gesprek gaan met mijn klanten als hij als onderaannemer functioneert. Daarnaast zorgt hij ervoor dàt het gebeurt wat ook inhoud dat hij mij, op een vriendelijke manier, achter mijn broek aanzat. John-Pierre ontzorgt mij op het gebied van website, hosting en de opmaak van nieuwsbrieven. Zo kan ik mij focussen op wat ik leuk vind. John-Pierre is iemand die er zo voor zorgt dat ik een volgende stap kan maken met mijn bedrijf en die ik al mijn online activiteiten met een gerust hart toevertrouw. Hij geeft je nooit het gevoel dat je teveel vraagt en is informeel professioneel. Als jij niet alles zelf wilt doen en je het aandurft om ‘dingen’ uit handen te geven om zo te focussen op waar jij goed in bent dan kan ik je John-Pierre van harte aanbevelen.

Michel Kolenbrander

BornToBrand, Zutphen & Rotterdam

Een korte impressive over de samenwerking met Horeca Webservice en John-Pierre Cornelissen • Op 01 mei 2017 opende wij ons nieuwe bedrijf De Heeren van Tuil. Aangezien wij weinig kennis hebben van het positioneren van een bedrijf op Internet hebben wij de samenwerking opgezocht met Horeca Webservice. • John-Pierre heeft ons geweldig geholpen vanaf het allereerste begin met het registreren van domeinnamen, emailadressen etc. • Ook heeft John-Pierre onze website gebouwd. In de eerste 6 maanden van ons bestaan draait ons bedrijf boven verwachting en zijn de reacties van onze gasten lovend. Regelmatig krijgen wij ook veel positieve feedback over de website, de vindbaarheid van de website en dat het verhaal van de website zo overeenkomt met de werkelijkheid. • John-Pierre heeft ons uitstekend geholpen om wegwijs te worden met het Mailchimp systeem voor het sturen van nieuwsbrieven en email berichten aan klanten. Hij verzorgde hiervoor ook diverse sjablonen die we hier standaard voor kunnen gebruiken. • Voor de nazorg en kleine dingen tussendoor hebben wij een abonnement op de service van Horeca Website. John-Pierre is steeds gemakkelijk bereikbaar en loodst ons door de meeste internet en computerproblemen heen. Heerlijk om zo iemand op de achtergrond te hebben.

Willem Bleuland van Oordt & Joost Jan Stolker

Bed & Breakfast De HEEREN van TUIL

John-Pierre van Horeca Webservice heeft mij heel goed geholpen om mijn website weer online te krijgen. Zo lastig als je als ondernemer niet online bereikbaar bent. John-Pierre lukte het om het probleem heel snel op te lossen en uitleg te geven hoe en waarom. Hij heeft veel kennis van zaken, en denkt mee. Altijd fijn :).

Bianca Cuperus

Buro Bic, Apeldoorn

John-Pierre heeft mij vlot geholpen, om wat dingen aan te passen aan mijn al bestaande word-press website. Hij nam zelf initiatief, zo heb ik nu een review pagina en nog wat andere trucjes zodat je ook gelijk beter gevonden wordt. Communiceert daarbij helder, via een Trello-bord, zodat je minder mails over en weer hebt.

Laura Vellinga

Lavelli interieurontwerp, Twello

Een zeer leerzame presentatie gekregen van John-Pierre. Vooral een toegevoegde waarde voor ondernemers die nog beter vindbaar kunnen zijn door een aantal slimme toevoegingen op hun profiel!

Emre ilhan

Makro Nijmegen

20 tips voor een ultieme Restaurant Website

Download het gratis ebook

Op welk e-mailadres wil je het ebook met mijn 20 tips ontvangen?

 

Gelukt! Controleer je e-mail inbox om je aanmelding te bevestigen.

Stappenplan 'Hoger in Google'

Op welk e-mailadres wil je het gratis stappenplan ontvangen?

Gelukt! Controleer je e-mail inbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest

Share This