06 - 1838 5549 info@horecawebservice.nl
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • YouTube
 • RSS
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • YouTube
 • RSS

Over Horeca Webservice

Je bent hier: Home » Over Horeca Webservice

Horeca Webservice ontzorgt online

Horeca Webservice maakt restaurants en andere horecabedrijven beter zichtbaar & vindbaar op het internet.

Je hebt een restaurant. Je houdt je het liefst bezig met jouw gasten. Daarmee heb je het al druk genoeg. Het bijhouden van de website van jouw restaurant, Facebook of andere sociale media en het sturen van nieuwsbrieven schiet er vaak bij in.

Je hebt gewoon geen tijd of zin in om alle mogelijkheden op het gebied van websites, sociale media en online marketing bij te houden en toe te passen. Daardoor zijn er iedere avond misschien wel minder tafels bezet dan je graag zou willen. Of nodig hebt…

Dat is exact waar ik jou bij help. Ik neem al jouw online werkzaamheden uit handen zodat jij je kunt bezig houden met jouw gasten. Dat is waarom je ooit een restaurant bent begonnen. Toch?

Waarom Horeca Webservice?

Het valt mij op dat veel horecaondernemers, vooral restauranthouders, niet optimaal gebruik maken van alle mogelijkheden die het internet te bieden heeft. Dat is zonde. Want door deze mogelijkheden wél in te zetten krijg je meer gasten in jouw restaurant. En meer omzet! Dat is precies waar ik jou mee help.

Zo help ik jou

Ik geef praktische tips en adviezen over online restaurant marketing. Ik schrijf over het verbeteren van restaurant websites, nieuwsbrieven, sociale media en andere mogelijkheden van het internet. Wil je deze tips en adviezen automatisch ontvangen? Laat dan hieronder jouw e-mailadres achter en ik stuur je wekelijks een nieuwe tip.

Wil je liever persoonlijk geholpen worden? Wil je weten of jouw website nog voldoet of wil je een nieuwe website laten maken? Heb je hulp nodig bij het optimaliseren van jouw Google bedrijfsvermelding, met sociale media of bij het inrichten van een e-mailmarketingsysteem? Laat het mij hieronder weten, ik help je graag verder.

Wie ik ben en waarom ik jou kan helpen

Mijn naam is John-Pierre Cornelissen. Ik heb een complete horecaopleiding gevolgd. Ik begon op de SKB in Eindhoven, de School voor Consumptieve Beroepen, oftewel de ‘koksschool’. Ik volgde daar de richting koken & serveren, zoals je kunt zien op de foto hierboven 😁 kun jij me vinden? Daarna deed ik een middelbare opleiding voor horeca en facilitaire dienstverlening en tot slot studeerde ik af aan de Hotelschool van Maastricht.

Toen ik een jaar of veertien was ben ik in de horeca gaan werken om een centje bij te verdienen. Ik heb gewerkt in een cafetaria, een pannenkoekenhuis, een groot zelfbedieningsrestaurant en in een luxe restaurant. Ik heb feesten en partijen gelopen, was receptionist en night auditor in een hotel, manager van een jongerencentrum met café, restaurant en concertzaal en was rooms division manager van een bungalowpark.

In de jaren negentig werden computers en internet steeds belangrijker voor de horeca. Ik raakte geïnteresseerd in de combinatie van horeca en automatisering en ik maakte een carrière switch. Ik ging werken bij een horeca-automatiseringsbedrijf, installeerde en configureerde software, gaf trainingen en support en bewaakte als tester de kwaliteit van de software. In mijn vrije tijd leerde ik websites maken, las en lees veel over online marketing en gebruik veel sociale media. Ik hou er van om dingen uit te proberen en te testen, help graag met automatiseringsproblemen en ga net zolang door totdat alles perfect is. Want goed is nooit goed genoeg.

Ik werk samen met partners die ook allemaal een horeca-achtergrond hebben. Samen zijn we horecaspecialist op het gebied van webdesign, advies en conceptontwikkeling, tekst en communicatie, e-mailmarketing, online marketing, fotografie en videomarketing. 

Ik ken de horeca en de techniek erachter van binnen en van buiten. Ik begrijp je. Ik spreek jouw taal en kan dat vertalen naar de taal van het internet.

Laat mij weten waar ik jou mee kan helpen

 

  Bel met 06-1838 5549, stuur een appje of stuur mij jouw vraag *

  Naam *

  Telefoon *

  E-mailadres *

  * Verplicht veld. Je krijgt een kopie van jouw bericht op het opgegeven e-mailadres.


  John-Pierre Cornelissen, restaurant website designer & eigenaar van Horeca Webservice
  Horeca Webservice’ is de nieuwe en vereenvoudigde naam van ‘Xenonis Horeca Webservice’. Xenonis is het Latijnse woord voor pension, herberg of gastenverblijf.
  20 tips voor een ultieme Restaurant Website

  Download het gratis ebook

  Op welk e-mailadres wil je het ebook met mijn 20 tips ontvangen?

   

  Gelukt! Controleer je e-mail inbox om je aanmelding te bevestigen.

  Stappenplan 'Hoger in Google'

  Op welk e-mailadres wil je het gratis stappenplan ontvangen?

  Gelukt! Controleer je e-mail inbox om je aanmelding te bevestigen.

  Pin It on Pinterest

  Share This